Despre noi

CSR

2022 este aici și principalul nostru motto, în ceea ce privește politica noastră de CSR, a rămas: GO GREEN; ne respectăm promisiunea și nu ne vom opri aici. Vom continua să investim în comunitate și, în același timp, vom încuraja partenerii și colaboratorii noștri să ne urmeze exemplul. Ca și în anii precedenți, ne-am unit forțele cu organizații locale care sprijină copiii defavorizați și mediul înconjurător, astfel încât partenerii noștri din acest sector sunt în creștere.Ca și în anii precedenți, colaborăm cu mai multe asociații non-guvernamentale (ONG-uri), organizații apolitice și non-profit, care au ca scop sprijinirea copiilor defavorizați, prevenirea abandonului școlar și familial și, de asemenea, sprijinirea problemelor de mediu. Sperăm ca împreună să putem stimula și contribui la implementarea conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate și organizații; pas cu pas, construim viitorul!
 

Așa cum am promis, pentru a contribui la creșterea suprafeței împădurite în țările în care suntem prezenți, am început cu România. Cu ajutorul Viitor Plus, una dintre asociațiile de dezvoltare durabilă cu care lucrăm, am început campania noastră de plantare a arborilor în zonele defrișate. Credem că suntem pe drumul cel bun și ne dorim să creștem numărul de puieți deja plantați, de la an la an.


Și nu în ultimul rând, am implementat în companie o serie de proceduri care susțin al doilea slogan după care ne ghidăm: REUTILIZARE, REDUCERE, RECICLAȚI. Reducerea impactului asupra mediului al activităților noastre prin implicarea directă a angajaților noștri a fost scopul nostru final: reducerea consumului de hârtie și plastic.Pentru a afla mai multe despre valorile noastre și despre codul nostru de afaceri, accesați Codul de conduită.

  

© Decomar Logistics - All rights reserved